Double CACIB Prague Expo dog

30.10.2016 00:00

Double CACIB Prague Expo dog

V sobotu jsme po vlastní ose vyjeli směr Praha s plně naloženým autem. Dvě ženy a tři psi - já jako řidič. V sobotu se vystavoval Rasty i Cirilka. V případě dobrého výsledku měl Rasty slíbeno, že půjde příště až do veteránů :) Tento slib vzal vážně a zodpovědně se postavil ke svému úkolu.

29.10. rozhodčí Dmitrij Mamontov (RUS) - Rasty, třída šampionů - V1, CAC, CACIB, BOB, Vítěz Prahy - tímto výsledkem získal titul Šampion ČMKU a Grandšampion CZ. Cirilka - mezitřída - V1, CAC, CACIB, BOS - tímto výsledkem získala titul Junior šampion CZ a Praha byla naše.

Hesperus Cederikon (peruánský naháč ) - třída dorostu - rozhodčí Vlastislav Vojtek (SK) - velmi nadějná 1. Persinky první výstava dopadla více než dobře. Vzhledem k mému předvedení s dlouhonohým psem jsme byli rádi za tento výsledek. Persinka byla navíc vybrána do užšího výběru 10 psů v závěrečných soutěžích.

30.10. rozhodčí Ann Long-Doyle (IRL) - Rasty, třída šampionů - V1, CAC, CACIB, BOB, Vítěz Prahy a Cirilka - mezitřída VD2. S přihlédnutím k tomu, co Cirilka předvedla, velmi dobrý výsledek :) jelikož se rozhodla nepředvést se, lehnout na stůl a vycenit na trpělivou paní rozhodčí zuby, jsme musely být spokojeny s tím, jak to dopadlo.

Hesperus Cederikon - třída dorostu - rozhodčí Stefan Wachter (G) - velmi nadějný 2. Pro Persinku to byl druhý velmi dlouhý a velmi vyčerpávají den, takže výsledek dopadl dle očekávání.