2018

11.02.2018 10:17

Po dlouhé době jsem se dostala k tomu, abych dodala nové informace na stránky. Štěnňtka se mají všechna dobře, mají hodné páníčky a někteří se pomalu chystají na svoje první výstavy. Budeme rádi, když se sejdeme v Mladé Boleslavi na klubové speciálce v hojném počtu.

V lednu jsme po roce nevystavování vyrazili na Hanáckou výstavu do Brna. Malá Mia - Aini Damia of Valley of Respite na své první výstavě získala ocenění velmi nadějná 1, rozhodčí Peter Berchtold. Je to podle pana rozhodčího sweet baby.

Cirilka poprvé na výstavě po štěňatech získala 2. místo - V2, res. CAC.

 

V únoru jsme výpravu do Brna zopakovali i s Rastym, Vyjela celá rodinka. Mia ve třídě dorostu velmi nadějná 1 s krásným posudkem pana rozhodčího Milana Krinkeho (CZ) - ušlechtilá fena, všechno úžasné až na věku odpovídající zvýšenou záď. Naprostá spokojenost na mé straně.

Rasty ve třídě čestné získal umístění V1 a v závěrečkách krásný pohár. Podle pana rozhodčího ve výborné kondici, super srst. Taktéž jsem byla velmi potěšena. Rasty to vše opět zvládl jako starý matador.

Cirilka v třídě otevřené se rozhodla neukázat panu rozhodčímu zuby, předvedla hororovou scénu a byla jsem velmi ráda, že jsme s ostudou neodešli od stolu. Pan rozhodčí byl velmi trpělivý, nakonec se zubů dočkal a ohodnotil ji velmi pěkně, všechno super až na tu náladu. Takže V3.